Dnevnik ŠVN Kope 2022

KOPE 2022 (pišejo: Lian Tratnik, Tia Čeferin, Vieronika Stepanenko, Tiana Pandža)

PONEDELJEK 21. 3.

Iz Preske smo se z avtobusom odpeljali na Kope. Pot je bila dolga zato smo se med njo ustavili. Med postankom smo pojedli malico. Ko smo prišli na Kope smo razpakirali in se nastanili po sobah. Šolo smučanja smo začeli s preizkusom in razporedom v skupine. Po vrnitvi v dom smo imeli družabni večer. Igrali smo se različne zabavne igre. Po igrah smo pojedli večerjo in se nato pripravili na spanje.

Občutja: bili smo malo živčni, ker nismo vedeli kako bo.

TOREK 22. 3.

Prvi dan, da smo zares smučali cel dan. Po bujenju in zajtrku smo se hitro pripravili za smučanje. Po smučanju smo opremo prostor za opremo pospravili in se odpravili na kosilo. Po kosilu smo imeli nekaj prostega časa za aktivnosti po lastni želji. Nato smo se odpravili še na popoldanski del smučanja. Po smučanju smo imeli različne športne aktivnosti na prostem. Po točkah smo lahko igrali met obročev, kegljanje, podajanje žoge ali wortexa in skupinska odbojka v krogu. Različne igre so nas združile. Spat smo šli kasneje kot dan prej saj smo po večerji po skupinah pripravljali predstavitve FIS pravila v obliki pantomime.

Občutja: zelo smo se sprostili, vzdušje je bilo prijetno, bolj smo se povezali.

SREDA 23. 3.

Začeli smo z zelo glasno budnico. Po zajtrku smo se odpravili že na dobro poznano triurno smuko. Po kosilu smo iskali razne predmete v obliki igre po imenu rdeča kapica.  Nato smo se odpravili na predstavitev gorske reševalne službe. Predstavitev je bila zanimiva, naučili smo se veliko novih stvari. Po počitku in večerji je sledilo presenečenje, odpravili smo se na nočno smuko. Proge so bili urejene in osvetljene. Spat smo šli okoli desete ure.

Občutja: novo doživetje (nočna smuka).

ČETRTEK 24. 3.

Začetek je bil znan. Bujenje, zajtrk, smučanje… Po kosilo smo odšli še na popoldansko smuko nato pa smo odigrali rdečo kapico. Imeli smo različne žanre igranja: komedija, znanstvena fantastika… najboljši del dneva pa se je začel zvečer. Imeli smo disko. Začeli smo okoli osmih. Zelo smo se zabavali, končali smo okoli pol desetih.

Občutja: v disku smo res uživali., pesmi so bili odlične, DJ Mičo je bil najboljši.

PETEK 25. 3.

Seveda najprej zajtrk nato pa pakiranje. Ko smo odnesli vso prtljago smo še zadnjič odšli na dvourno smuko. Po smučanju smo se spočili, po kosilu pa smo se odpeljali domov. Vožnja je bila zabavna.

Občutja: malo žalostni, ker je bilo konec, obenem veseli, da gremo domov.

Skip to content