OBVESTILO O DNEVU ODPRTIH VRAT

Dragi starši osmošolcev!

Bliža se dan odprtih vrat, ki bo v četrtek, 16. 5. 2024. Osmošolci bodo imeli ta dan kulturni dan z naslovom Predstavitev projektov Preska rešuje izzive. Dopoldan pouka ne bo, zato smo dopoldansko malico odpovedali vsem, glede kosila pa so učenci svojo odločitev že sporočili ge. Poljanšek.

V šolo bodo prišli ob 14.15., po dogovoru z mentorjem lahko tudi kakšno minuto prej, da naložijo dokumente za predstavitev. Od 14.30 do 16.00 bodo sledile predstavitve njihovih projektov pred ocenjevalci. Ob 15.30 bodo z mentorjem pripravili stojnice, od 16.00 do 18.00 pa bodo svoje projekte predstavljali na stojnicah na igrišču. Med kulturno prireditvijo bomo razglasili priznanja za najboljše skupine. Ob 18.00 bodo po razporedu začeli s pospravljanjem – vsi razporedi bodo na oglasni deski šole. Po končanem pospravljanju, predvidevamo da okrog 19.00, bomo končali s kulturnim dnem.

Prosimo vas sledeče:
– Spodbudite svojega otroka, da skupaj z ostalimi člani skupine dobro in odgovorno pripravi vse potrebno za predstavitev pred ocenjevalno komisijo (predstavitveni obrazec, scenarij nastopa) in na stojnici (izročki, okrasitev stojnice).
– Izjemoma je kulturni dan popoldan, udeležba je obvezna. Če ima učenec interesno aktivnost/trening, njegov izostanek na dejavnosti/treningu opravičite.
– Tudi vi lepo vabljeni na dan odprtih vrat, obiščite stojnice osmošolcev in se veselite dosežkov vseh učencev.

Veselimo se srečanja z vami.
Romana Franković in Nina Poljanšek

Mitja Hočevar Novice, OŠ Preska, Vse
Skip to content